Procesventilation giver et godt arbejdsmiljø

En måde at sikre sig, at lovgivningens krav til arbejdsmiljø og arbejdsklima overholdes, er at installere procesventilation. Samtidig sikres ansatte mod støv og sundhedsskadelige stoffer.

Forskellige former for procesventilation

​JEN-TEK ventilation udfører punktudsugningsanlæg med sugearme for bl.a. loddesteder, drejebænke, pulverafvejning, væskeomlastning, samt skoleventilation for natur og teknik lokaler med sugearme.

JEN-TEK ventilation udfører også svejseudsugningsanlæg udført iht. AT vejledning med sugearme i flere dimensioner og udformninger.

Derudover udfører vi også slibeudsugning og procesventilaton med filter / cyklon fra bænkslibere, båndpudsere, samt for div. håndværktøj.

Det sikre valg

  • ​Holder vores aftaler og til aftalt tid
  • Virksomheden har eksisteret i +20 år.
  • ​Lever af faste kunder
  • AAA rating
  • Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

​Andre steder vi udfører procesventilation

  • Kemiskabe: JEN-TEK ventilation udfører udsugning og procesventilation fra kemiskabe iht. lovgivningen
  • Spånudsugning: JEN-TEK ventilation udfører spånudsugning for sløjdlokaler, samt udfører og projekterer spånudsugning for snedkerværksteder med transport fra maskine til container
  • Lovbefalet trykvagt: JEN-TEK ventilation leverer, tilslutter og indregulerer lovpligtige trykvagter til procesventilation

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer

Hos JEN-TEK Ventilation er det vigtigt, at vi altid leverer en løsning, der er tilpasset den enkelte virksomhed.


Hvis du således ønsker et uforpligtende tilbud eller samtale omkring procesventilation, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 18 00 40.

Du kan også udfylde kontaktformularen her med en beskrivelse af opgaven og eller jeres behov, så vender vi retur med en mulig løsning og et uforpligtende tilbud. 

JEN-TEK VENTILATION ApS

Gammel Roskildevej 19, 3650 Ølstykke

Find vej

​CVR: 21731900

Kontaktoplysninger

Telefon: 47 18 00 40

E-mail: info@jen-tek.dk

Fakturamail : bogholderi@jen-tek.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.