Om JEN-TEK Ventilation ApS

Vi udfører entrepriser med nøglefærdige anlæg, som total entreprenører, hvor vi sørger for byggetilladelse, udfører tegnings materiale, bygningsarbejde, isolering, VVS og El-installation, samt opstart, indregulering og dokumentation således, at anlæggene afleveres fuldt færdig og idriftsat.


Hos JEN-TEK Ventilation klarer vi også fag-entrepriser og underentrepriser, hvor vi udfører ventilationsarbejder i henhold til beskrivelser og udbudsmaterialer for hovedentreprenører og bygherrer.

Energioptimering af ældre ventilatorer og ventilationsanlæg samt service og reparation af alle typer ventilationsanlæg udføres også.​

Det sikre valg

  • ​Holder vores aftaler og til aftalt tid
  • Virksomheden har eksisteret i +20 år.
  • ​Lever af faste kunder
  • AAA rating
  • Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Historien

​JEN-TEK ventilation aps etableredes i 1998 af Jens Jørgen Jensen på en baggrund af mere end 20 års erfaring som tilbudsgiver og entrepriseleder inden for ventilationsbranchen.


Efter start i lejede lokaler flyttede vi i 2004 til vort nuværende domicil på Gammel Roskildevej.

Den 1. juli 2018 overdragede Jens Jørgen Jensen nøglen til virksomheden til den nuværende indehaver, Kim Jensen.​

Kim har været I ventilationsbranchen siden 1999. I 2005 blev han ansat i JEN-TEK ventilation, som Projektleder og har siden da bidraget til den fine vækst igennem årene.

​JEN-TEK ventilation aps er gennem årerne vokset og vi har løbende udvidet vores kompetenceområder til i dag at udføre alle former for ventilationsopgaver. 


Vi beskæftiger omkring 20 medarbejdere, hvoraf flere har været ansat i mere end 10 år. 

JEN-TEK VENTILATION ApS

Gammel Roskildevej 19, 3650 Ølstykke

Find vej

​CVR: 21731900

Kontaktoplysninger

Telefon: 47 18 00 40

E-mail: info@jen-tek.dk

Fakturamail : bogholderi@jen-tek.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.