Energioptimering kan spare dig for mange penge

Der er mange penge at spare ved energioptimering af ældre ventilationsanlæg. Energiforbruget kan sænkes med 20 – 30 eller helt op til 60 procent ved indbygning af varmegenvinding, behovsstyring, spareventilatorer med mere. JEN-TEK udfører energioptimering, energiberegninger og beregninger på tilbagebetalingstid for investering i energibesparelser på ventilationsanlæg.

Vi udfører energioptimering med ventilatorer

JEN-TEK ventilation udfører energioptimering på eksisterende ventilationsanlæg / ventilatorer ved at udskifte ældre energikrævende rem-trukne radialventilatorer med energioptimale kammerventilatorer med direkte koblede EC motorer iht. Dansk Energi.​​ Alternativt tilbyder vi gerne en udskiftning til et nyt energioptimeret ventilationsanlæg.

Her er der mulighed for 40-80 procent besparelse på el-forbruget til driften af ventilationsanlægget. 

Det sikre valg

  • ​Holder vores aftaler og til aftalt tid
  • Virksomheden har eksisteret i +20 år.
  • ​Lever af faste kunder
  • AAA rating
  • Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Varmegenindvinding til energiforbedringer

JEN-TEK ventilation leverer og monterer alle former for varmegenvinding på ventilationsanlæg såsom modstrømsveksler, rotorveksler og krydsveksler. JEN-TEK ventilation hjælper gerne med energioptimering ved at beregne energibesparelser og tilbagebetalingstid. Her er der mulighed for reduktion på op mod 80 procent af energiforbruget til opvarmning af luften i ventilationsanlægget.

Styring i forbindelse med energioptimering hos JEN-TEK

JEN-TEK ventilation udfører behovsstyring af ventilationsanlæg ved indbygning af motorstyrede VAV spjæld, der får styresignaler fra CO2 sensorer eller PIR / bevægelsessensorer i de betjente rum således, at der aldrig bliver ventileret mere end der er behov for.

Hør mere om optimering af energi i dag

Hvis du vil høre mere om vores energioptimering, som vi udfører i hele landet, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 18 00 40 eller e-mail info@jen-tek.dk.

Vil du hellere ringes op af os, kan du udfylde vores kontaktformular her med en kort beskrivelse af din opgave. Så ringer vi til dig.

JEN-TEK VENTILATION ApS

Gammel Roskildevej 19, 3650 Ølstykke

Find vej

​CVR: 21731900

Kontaktoplysninger

Telefon: 47 18 00 40

E-mail: info@jen-tek.dk

Fakturamail : bogholderi@jen-tek.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.