Energioptimering kan spare dig for mange penge

Der er mange penge at spare ved energioptimering af ældre ventilationsanlæg. Energiforbruget kan sænkes med 20 – 30 eller helt op til 60 procent ved indbygning af varmegenvinding, behovsstyring, spareventilatorer med mere. JEN-TEK udfører energioptimering, energiberegninger og beregninger på tilbagebetalingstid for investering i energibesparelser på ventilationsanlæg.

Vi udfører energioptimering med ventilatorer

JEN-TEK ventilation udfører energioptimering på eksisterende ventilationsanlæg / ventilatorer ved at udskifte ældre energikrævende rem-trukne radialventilatorer med energioptimale kammerventilatorer med direkte koblede EC motorer iht. Dansk Energi – ​www.spareventilator.dk​​

Her er der mulighed for 40 procent besparelse på el-forbruget til driften af ventilationsanlægget.

Varmegenindvinding til energiforbedringer

JEN-TEK ventilation leverer og monterer alle former for varmegenvinding på ældre ventilationsanlæg såsom modstrømsveksler, rotorveksler, væskekoblede-batterier. JEN-TEK ventilation hjælper gerne med energioptimering ved at beregne energibesparelser og tilbagebetalingstid. Her er der mulighed for reduktion på op mod 80 procent af energiforbruget til opvarmning af luften i ventilationsanlægget.

Styring i forbindelse med energioptimering hos JEN-TEK

JEN-TEK ventilation udfører behovsstyring af ventilationsanlæg ved indbygning af motorstyrede VAV spjæld, der får styresignaler fra CO2 sensorer eller PIR / bevægelsessensorer i de betjente rum således, at der aldrig bliver ventileret mere end der er behov for.

Hør mere om optimering af energi i dag

Hvis du vil høre mere om vores energioptimering, som vi udfører i hele landet, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 18 00 40 eller e-mail info@jen-tek.dk.

Vil du hellere ringes op af os, kan du udfylde vores kontaktformular her med en kort beskrivelse af din opgave. Så ringer vi til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse ›

JEN-TEK Ventilation ApS

Gammel Roskildevej 19

3650 Ølstykke

Kontaktoplysninger ›

Tlf.: 47 18 00 40

Faktura mail : bogholderi@jen-tek.dk

E-mail: info@jen-tek.dk